01.12.2010

Meciul visurilor



Cum era de așteptat, am decis ca primul meu post să fie despre meciul care mi-a înveselit începutul de săptămână, El Clasico: Barcelona - Real Madrid, încheiat cu magnificul scor de 5-0 în favoarea echipei catalane.
Cei care au semnat succesul Barcelonei au fost "extratereștii" Xavi, Pedro, Villa de două ori şi Jeffren.


Elevii lui Guardiola au dominat  în totalitate meciul și le-au predat o adevărată lecție de fotbal elevilor lui Mourinho, catalanii zburdând pur şi simplu pe teren, madrilenii ne având nicio replică.
Trei dintre actorii Barcei, și anume Messi, Xavi și Iniesta au făcut o demonstrație de fotbal de cea mai înaltă calitate și se bat cu Sneijder pentru Balonul de Aur.


În minutul 18, la al doilea gol al Barcelonei, înscris de Pedro, au avut loc 21 de pase consecutive între jucătorii catalani în decurs de 67 de secunde. După morişca de pase care i-a ameţit pur şi simplu pe madrileni, Xavi a trimis o diagonală către Villa, acesta a pătruns în careu, a centrat, iar Pedro a înscris în poarta goală după ce Casillas nu a reuşit decât să devieze balonul. 


Imediat au apărut şi glumele pe seama madrilenilor, care au făcut deliciul fanilior grupării catalane. Cele mai tari bancuri după Barcelona-Real Madrid 5-0: 

1. Mourinho nu mai e "The Special One", acum e "The Special FIVE"
2. Cum îl salută Mourinho pe Guardiola: "Give me FIVE"
3. Cum numără Cristiano Ronaldo până la 5: Xavi, Pedro, Villa, Villa, Jeffren!
4. "Ronaldo 94M€, Kaka 64M€, Benzema 35M€...victoria cu Real Madrid - nepreţuită"
5. Ce melodie le-a pus Mourinho jucătorilor în vestiar după meci: Five-Everybody get up!
6. Care e diferenţa între Real Madrid şi un taxi? În taxi intră doar 4!
7. Mourinho nu mai caută jucători pe DVD-uri, îi caută pe hi5!





 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu